+31 (0) 6 29 051 455 info@fuego-elements.nl

Vuurwerkshows

Met een ruime ervaring en vele vuurwerkshows per jaar mag Fuego Elements zich een specialist op vuurwerkgebied noemen. Fuego Elements verzorgt vuurwerkshows bij onder andere diverse (bedrijfs)openingen, bruiloften, (dance)evenementen en festivals. Vuurwerkshows zijn al mogelijk met een veiligheidsafstand van 16 meter tot het publiek.

Al onze vuurwerken worden elektronisch ontstoken door ervaren en zeer deskundige KIWA gecertificeerde specialisten. Verder gebruiken wij in onze shows enkel CE goedgekeurd kwaliteitsvuurwerk dat aan alle strengste veiligheidseisen voldoet. Dit alles zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor een uiterst veilige vuurwerkshow!

professioneelvuurwerk
Festivalvuurwerk

Elke vuurwerkshow is voor ons uniek!

Voor ons is elke vuurwerkshow uniek en is daarom ook naar eigen wensen in te vullen. Fuego Elements onderscheidt zich door zijn exclusiviteit en creativiteit in zowel kleine als in grote vuurwerkshows.

Door ons geavanceerd computersysteem bieden wij ook de mogelijkheid om het vuurwerk synchroom op muziek te laten afvuren. Daarnaast is vuurwerk bij daglicht of geluidsarm vuurwerk ook een mogelijkheid die wij kunnen aanbieden.

Wij nemen de organisatie uit handen!

Wilt u vuurwerk bij uw evenement? Dan bent u aangewezen op een pyrotechnisch bedrijf. Alleen deze bedrijven hebben een landelijke vergunning om het gehele jaar door vuurwerk te ontbranden. Fuego Elements is een gespecialiseerd bedrijf welke het gehele jaar door prachtige vuurwerken mag verzorgen.

Wij nemen de organisatie van u over. We regelen het papierwerk, de benodigde vergunningen, bouwen de show op, ontbranden het vuurwerk en nemen na afloop natuurlijk het afgeschoten vuurwerk weer mee terug.

Om een indruk te krijgen van onze vuurwerkshows kunt u terecht op onze referentie pagina.

vuurwerkshow semiprof

Belangrijke informatie vuurwerkshows

De aanvraag van een vergunning is afhankelijk van de hoeveelheid en het soort vuurwerk wat tijdens het evenement wordt toegepast. De wettelijke termijn voor deze vergunningsaanvraag is van 14 dagen tot wel 14 weken (bij grote projecten).  Wij verzoeken u hiermee rekening te houden met uw aanvraag! Neem daarom tijdig contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte…